Sale!

Buruj Orion Brown

RM249.00 RM199.00

INILAH ‘BURUJ ORION’, JAM WAKTU SOLAT YANG LEBIH EXCLUSIVE, LEBIH BERGAYA & LEBIH MEMIKAT SEKALIGUS BUATKAN ANDA RASA SOLEH HENSEM SEPANJANG 3685 HARI! 🔥
.
Yes, ini lain tau dari sebelum2 ni. Tu pasal, kali ni ianya lebih ringan , lebih smart, lebih exclusive yang pastinya kalau berpeluh, tak busukkkk. Selalu tali kulit busuk kan? Jadi tak lawaaaaa bila dah pakai 1 tahun, tapi yang ini kualitinya terjaga. Tidak mudah merekah..
Didatangkan dengan 2 warna ajaib dari langit! Hitam of course laaa amazing! Warna paling selamat untuk semua baju! Brown yang begitu classic but elegenggg! Bakal menggugat keimanan uols.. Dah tak sabar? 😎🔥
.
5 KEISTIMEWAAN BURUJ ORION YANG ANDA PERLU TAHU! NO 5 PALING WOW!
✅ 1. RARE DESIGN UPDATED
– Corak dalam jam, material tali kulit sangat cantik dan exclusive. Diimport khas material tali dari luar negara supaya si pemakai kelihatan simple tapi bergaya buatkan kawan2 tak habis2 memuji!
✅ 2. SENTIASA UPTODATE WAKTU SOLAT
– Setiap kali masuk waktu solat, jam ini akan bunyi alarm. Tu tandanya jomlaaa kita solat awal waktuuu. Tinggalkan kerjaaaa! Kan ke salah satu ciri orang beriman, adalah menjaga waktu solatnya. Setuju?
✅ 3. MUDAHNYA NAK CARI ARAH KIBLAT
– Sangat mudah untuk cari arah kiblat, dan rupenya tak perlu pon ada data internet! Sesuai la dengan dunia yang internetnya kejap ada, kejap takde. Macam air Selangor. Eh. Hahaha
✅ 4. ADA NAMA DALAM JAM
– Yaaa, boleh set nama sehingga 7 huruf je. Nak bagi hadiah untuk yang tersayang pon best, sebab ada nama si dia dalam jam. Sweet kan?
✅ 5. MENAWAN HATI AWAK
– Eh, ni istimewa jugak ke? Mestilah! Kalau tak, takkan 37 unit jam sudah di booking sebelum dilancarkan hari niiii.
.
WOW SERIUSLAHHHH BURUJ ORION NI MACAM NI! Saya dah lama cari jam boleh igtkan saya waktu solat.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Buruj Orion Brown”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top