Tawaf Azan Kiblat 2

RM270.00

Out of stock

SKU: TAK2 Category: Tag:

๐Ÿด ๐—ฆ๐—ฒ๐—ฏ๐—ฎ๐—ฏ ๐—ท๐—ฎ๐—บ ๐˜๐—ฎ๐˜„๐—ฎ๐—ณ ๐—ฎ๐—น๐—ถ๐˜€๐—ฟ๐—ฎ ๐—ป๐—ถ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜€๐˜?
=====================

1. ๐˜ฟ๐™€๐™Ž๐™„๐™‚๐™‰ ๐™ˆ๐™€๐™‰๐˜ผ๐™๐™„๐™† โ€“ Design jam tawaf alisra sangat cantik dan menarik sungguh bergaya apabila memakai. Mengikut trend moden, sporty, ladies style, couple set dan sangat exclusive.

2. ๐™๐™๐™€๐™‰๐˜ฟ ๐™๐™€๐™๐™†๐™„๐™‰๐™„ โ€“ Design limited edition lebih bergaya dan luar biasa dengan pusingan tawaf.

3. ๐™๐™‰๐™„๐™† โ€“ Sangat exclusive kerana jarum jam mengikut pusingan tawaf dan tiada jual di kedai biasa.

4. ๐™†๐™€๐™ˆ๐˜ฝ๐˜ผ๐™‡๐™„ ๐™†๐™‹๐˜ฟ ๐™๐™„๐™๐™๐˜ผ๐™ƒ โ€“ Konsep pusingan jam mengikut arah tawaf. Pusingan ni sgt positif kpd jasad tubuh badan si pemakainya.

5. ๐™€๐™‰๐™…๐™„๐™‰ ๐™Œ๐™๐˜ผ๐™๐™๐™• ๐˜ฝ๐™๐˜ผ๐™๐˜ผ๐™‰ ๐™…๐™€๐™‹๐™๐™‰ โ€“ Enjin jenis ini menghasilkan frekuensi yang teratur dan tepat. Jadi, ia adalah lebih tepat dari jam mekanikal dari segi penentuan masa.

6. ๐™’๐˜ผ๐™๐™๐˜ผ๐™‰๐™๐™” 1 ๐™๐˜ผ๐™ƒ๐™๐™‰ โ€“ Jaminan kerosakan enjin kami cover utk 1 tahun. Wah, berbaloi kan, dahlah murah, siap ada warranty.

7. ๐™€๐™“๐˜พ๐™‡๐™๐™Ž๐™„๐™‘๐™€ ๐™‚๐™„๐™๐™ ๐˜ฝ๐™Š๐™“ โ€“ Percuma kotak dengan setiap pembelian jam. Sesuai sgt nak buat hantaran kahwin kan

8. ๐™๐™๐™€๐™€ ๐™‹๐™Š๐™Ž๐™๐˜ผ๐™‚๐™€ โ€“ Percuma penghantaran di seluruh Malaysia

===========================
๐—๐—”๐—  ๐—ง๐—”๐—ช๐—”๐—™ ๐—ก๐—œ ๐—ฆ๐—š๐—ง ๐—ฆ๐—˜๐—ฆ๐—จ๐—”๐—œ ๐—จ๐—ง๐—ž :
===========================

1. Hadiah ulangtahun perkahwinan
2. Hadiah hari lahir
3. Hadiah kahwin dan tunang
4. Hadiah hari guru-guru
5. Hadiah perserta program
6. Hadiah untuk ibu bapa
7. Hadiah reward utk diri sendiri.

=========================
๐—ฃ๐—ฅ๐—ข๐— ๐—ข๐—ฆ๐—œ ๐—–๐—จ๐—–๐—œ ๐—š๐—จ๐——๐—”๐—ก๐—š !
=========================

๐—ฅ๐— ๐Ÿฎ๐Ÿณ๐Ÿฌ seunit termasuk
๐ŸŽ Kotak Percuma !
๐ŸŽ Pos Percuma !
๐ŸŽ Jaminan 1 tahun !
๐ŸŽ Ready Stock !

๐Ÿ”ฅ Apa tunggu lagi?
Order skrg dan bayaran boleh direct disini guna online banking atau card credit !

โš ๏ธPERHATIAN: Jam akan dipos dalam masa 1-2 hari waktu bekerja. Ramai orang sanggup tunggu sebab jam ni tidak dijual dimana-mana. Tak percaya cuba cari ๐Ÿ™‚

โš ๏ธ Order sekarang juga, jika xde replyโ€ฆMungkin kuota promosi dh penuh, jangan sampai anda tepuk dahi jika melepasโ€ฆ

Spesifikasi model jam ini ialah :

  • Case : Stainless Steel
  • Strap : Leather
  • Water Resistance : 3ATM
  • Diameter : 40mm
  • Weight : 67gram

BEST FUNTIONS

  • Setting Prayerย Alarms
  • Setting Time, Calendar, City
  • Qibla Direction Compass in the world
  • Tawaf movement
  • Setting your name
  • Al-Quran Bookmarks
  • Multi Language Selection
  • Hijrah Calendar
  • Stop Watch
  • Daily Alarm
  • Volume Control
  • Baterry Indicator
  • City and Location Selection
  • Taqweem Calculator
  • Time Display 12/24
  • Azan Show
  • Moon Age
  • Daylight Saving Time ( DST) Selection

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tawaf Azan Kiblat 2”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top